Woonkamer

huis VERBORGEN FRANKRIJK

WOONKAMER

Voel je thuis

 

Woonkamer

 

Sfeervol ingericht, want ook als je op vakantie bent wil je je thuis voelen

 

 

Blauw geschilderde plafondbalken, landelijk gestucte muren met op veel plekken nog de natuurstenen in het zicht. Een warme houten vloer van duurzaam naaldhout afkomstig uit de naastgelegen Aquitaine streek. Een royale 3-persoons bank, die eenvoudig uitgeklapt kan worden tot een 2-persoons loungebed. Een fijne pelletkachel die de woonkamer moeiteloos verwarmd als dat nodig is in het voor- of naseizoen. 

 

De inrichting is niet standaard. Nieuw meubilair afgewisseld met vondsten van brocantes in de omgeving. De sfeer van vroeger gecombineerd met de gemakken van nu. 

Het huis is ingericht met vondsten van brocantes

 

Sfeer van toen en gemak van nu

OPEN KEUKEN

 

De nieuwe keuken is ook van alle gemakken voorzien. Het is geen standaard keuken, want deze werd met de hand en op maat gemaakt. De basis van hetzelfde duuzrzame hout als de vloerplanken. Een dik houten blad en geen bovenkastjes, maar overzichtelijke open schappen.  Gecombineerd met moderne apparatuur zoals een 4-pits inductie kookplaat, een vaatwasser, elektrische oven, koffiezetapparaat en royale koelkast met daarboven een aparte ruime vriezer.

 

Het eten is klaar, de tafel is gedekt

 

Aan tafel!